Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-04@17:02:54 GMT

هزینه یک شب اقامت در شمال کشور (نوروز ۹۷)

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۳۶۵۸۶

با آغاز سال جدید و شروع سفرهای نوروزی به استان های مختلف بازار هتل و محل های اقامتی رونق خاصی می گیرد.

مازندران از استان‌هایی است که در ایام نوروز به دلیل آب و هوای مناسب داشتن دریا و جنگل مقصد مسافرانی بسیاری است از این رو کسب و کار اجاره مکان های اقامتی پر رونق است.

البته این پر رونقی برای اجاره برخی واحدها با اجاره های عجیب و غریبی همراه است و متصدیان آن به دلیل حضور انبوه مسافران نرخ های بالایی را برای این اماکن قرار می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجاره ویلا در شمال به دلیل استقبال زیاد مسافران از این واحدها در ایام عید بازار داغی دارد و به نوعی گذر به گذر در مسیرهای عبوری مسافران افرادی تابلو به دست اقدام به اجاره دادن این ویلاها با نرخ های مختلف می کنند و به دلیل اینکه این واحدها تحت پوشش اتحادیه یا صنفی نیستند نرخ معین و مصوبی ندارند و افراد بسته به امکانات واحد مدنظر و حجم مسافر و شلوغی روزهای مختلف قیمت تعیین می کنند که از ۲۰۰هزار تومان آغاز و تا یک میلیون و ۵۰۰هزار تومان قیمت گذاری می شود.

گزارش میدانی حاکی است، اجاره هرشب یک واحد‌ اقامتی(ویلا) با متراژ ۹۰ متر دوخوابه چهار تخته ۳۰۰هزار تومان، واحد اقامتی(ویلا) با متراژ ۱۲۰متر با سه خواب ساحلی هر شب یک میلیون و دویست تومان، یک واحد اقامتی(ویلا) با متراژ ۱۵۰متر سه خوابه ساحلی همراه با استخر یک میلیون و ۵۰۰هزار تومان، واحد اقامتی (ویلا) ۹۰متری دو خوابه جنگلی هر شب ۵۰۰هزار تومان اجاره داده می شود.

البته واحد‌های ارزان تر با متراژ و قیمت های کمتر نیز اجاره داده می شود که امکانات کمتری دارند.

منبع: ساتین

کلیدواژه: اجاره سوئیت شمال اجاره ویلا استخردار اجاره ویلا سواحل شمالی اجاره ویلا شمال دنیای اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۶۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهر‌های جدید
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید/ رقم‌های اجاره در پرند چه تغییری کرد؟
  • بازار نابسامان اجاره مسکن در شهرهای جدید
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند + جدول
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • اقامت حدود چهار هزار تبعه خارجی مجاز در استان کرمانشاه
  • آتش‌سوزی مهیب در امام‌زاده ابراهیم شفت/ عکس